Blog Campers Barcelona

Aplicacions gratuïtes per viatjar amb camper

Per ajudar-te a planificar la ruta amb les nostres camper de lloguer, et recomanem una llista d'aplicacions gratuïtes i molt útils on podràs consultar on pernoctar, rutes, quins llocs visitar i on aparcar amb comoditat.

APLICACIONS ESPECÍFIQUES PER VIATJAR AMB CAMPER O AUTOCARAVANA:

Autocaravanas En Ruta és una aplicació que t'informa de llocs on poder estacionar la camper i fins i tot pernoctar, tant a Espanya com en altres 17 països europeus. En aquesta APP per a campistes trobaràs informació molt completa sobre diferents localitzacions i els serveis disponibles. L'aplicació Autocaravanes en Ruta et permet buscar les àrees d'una zona concreta o properes a la teva ubicació per si vols improvisar perquè has trobat un lloc que t'agrada.

Park4night és una aplicació ideal per a programar la ruta o improvisar. Aquesta APP et permet trobar i compartir els llocs més adequats per estacionar amb la camper o autocaravana i relaxar-se, passar la nit, fer un pícnic, excursió o on gaudir de precioses vistes, platges, rius, etc. Recomanem sempre llegir els comentaris més recents dels campistes i així saber quines activitats es poden fer a cada zona, com, per exemple, ciclisme, senderisme, caiac, surf, surf de vela o kite surf. Pots veure i compartir amb la comunitat de campistes les fotos del lloc i escriure una ressenya per recomanar o donar consells si es considera oportú sobre el pàrquing. Escriure ressenyes també serveix per tenir un record de la ruta amb la camper.

Campercontact és una aplicació per trobar ràpidament un pàrquing, càmping o àrea de servei. Tindràs accés a la base de dades més gran d'Europa amb ubicacions per campers a 50 + països (principalment a Europa). Les àmplies opcions de cerca i filtrat t'ajudaran a trobar la ubicació adequada prop de la localitat actual o en el lloc que vulguis. És possible seleccionar, per exemple, per país, regió, tipus d'ubicació o preu. S'ha inclòs informació detallada de cada ubicació per campers, com a dades de direcció, coordenades GPS, preu, valoracions, nombre màxim de places, instal·lacions i fotos. L'aplicació també pot utilitzar-se fora de línia.

CaraMaps-Áreas Autocaravanas ofereix 40.000 adreces per al viatge a mbcamper en àrees de servei, càmpings, aparcaments i àrees privades. Es poden descarregar totes les regions i navegar sense connexió a internet durant el viatge. També es pot ordenar la cerca segons les teves necessitats mitjançant els filtres que t'ofereix l'aplicació. Compartir amb la comunitat de campistes les fotos d'una àrea de servei i escriure comentaris sobre els serveis utilitzats. A més, l'APP et permet evitar qualsevol sorpresa desagradable, i poder realitzar el viatge amb tranquil·litat.

APLICACIONS DE MAPES:

Google Maps és una aplicació que t'ofereix navegació GPS, informació sobre el trànsit, l'hora d'arribada, dades sobre milions de llocs en temps real, com ara ressenyes i hores punta. A més, podràs estalviar temps gràcies a la modificació automàtica de la ruta basada en informació del trànsit, els incidents i el tancament de carreteres en temps real. També podràs trobar llocs on parar i gaudir dels avantatges de poder improvisar amb la camper, com benzineres o cafeteries, i planificar les teves visites, guardant els llocs que vulguis visitar, fins i tot sense utilitzar internet, ja que t'ofereix la possibilitat de navegar sense connexió.

Waze és una aplicació que t’informarà del que passa a la carretera en temps real, tant el trànsit, obres, policia, accidents, propostes de rutes alternatives per estalvia temps, i que moltes vegades t'ajuden a descobrir llocs idíl·lics per descansar amb la camper. També et dona informació per trobar la gasolinera més barata a la teva ruta, saber l'hora d'arribada a la destinació i guiar-te mitjançant veus al conduir que també és molt pràctic i t'ajuda a gaudir de la ruta en camper.

Here Wego també és una aplicació gratuïta que permetrà que naveguis per la ciutat amb la camper de lloguer més fàcilment. Ofereix rutes detallades i una guia amb indicacions pas a pas. Pots fins i tot descarregar mapes perquè HERE Wego segueixi funcionant fins i tot en zones en què no tinguis cobertura.

Informació y reserves